26. helmikuuta 2014

Muotoilijaesittäytyminen

Ellenin takana häärii monialainen suunnittelija ja muotoilija, jonka osaamisaloja ovat tekstiilisuunnittelu, sisustus- ja pihasuunnittelu sekä opettaminen. Koulutustaustan ja suoritettujen tutkintojen pitkä lista kertovat määrätietoisuudesta, sitoutumisesta ja ammatillisesta kunnianhimosta - ja ennen kaikkea ne todistavat oman ammattialan löytyneen, ja samalla halun ja pyrkimyksen edetä uralla edelleen. Useamman tutkinnon samanaikainen suorittaminen osoittaa luontaista organisointikykyä sekä priorisointi- ja aikatauluttamistaitoja, joita tarvitaan myös yrittäjyydessä ja asiakkaille toteutettavissa suunnittelutehtävissä.

Suoritettuja tutkintoja ovat: artenomi (2000), taiteen kandidaatti, TaK (2006), yrittäjän ammattitutkinto (2006), sisustussuunnittelun erikoistumisopinnot (2007), opettajan pedagogiset opinnot, 60 op (2013) ja puutarhuri (2013). Taiteen maisterin (TaM) tutkinnon saan päätokseen vuonna 2014. Opettajan pedagoginen pätevyys tarjoaa mahdollisuuden ammattitaitoiseen opetus- ja koulutustarjontaan kaikilla omilla ammattialoilla. 
Kaiken tekemisen taustalla on yrittäjämäinen ote, tavoitteellisen tekemisen ja tuottavuuden ymmärrys sekä vastuullisuus. Yritys on toiminut vuodesta 2003 lähtien.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti